Приборкувачі “мовчазної смерті”: особовий склад Центру розмінування відзначив 17 річницю із дня заснування

Фото: 3849.com.ua

У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України відбулися святкові заходи з нагоди Дня заснування частини. Саме 17 років тому, відповідно до рішення Президента України було створено єдиний на сьогодні в Україні Центр з підготовки фахівців з розмінування.

За цей час колектив Центру здобув чималий авторитет як всередині держави так і за її межами і сьогодні поправу є одним із кращих та боєздатних підрозділів нашого війська.

Привітати військових саперів зі святом прийшли чимало гостей, серед них народні депутати України, представники місцевих органів влади, волонтери, ветерани Центру тощо.

Також, участь в урочистих заходах взяли військовослужбовці об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади на чолі із майором Джошуа Байєм.

Начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков у вітальному слові наголосив, що найбільша гордість і надбання Центру розмінування за всі 17 років — його особовий склад, який набував досвіду виконуючи миротворчі місії у складі українських контингентів у країнах де тривалий час велися бойові дії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне