Прийшла просити їсти, а викрала золоті прикраси

Прийшла просити поїсти, а викрала золоті прикраси
Фото: kma.court.gov.ua

Чемеровецький районний суд визнав винною обвинувачену за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно, поєднана із проникненням в житло) та призначив остаточне покарання – 3 роки і 6 місяців ув’язнення. 43-річна раніше судима жителька Волочиського району вдень 17 жовтня цього року зайшла на подвір’я будинку чемерівчанки. Вона пояснила у суді, що хотіла попросити поїсти. Помешкання виявилися не замкненим і порожнім. Скориставшись відсутністю господарки, жінка зі шкатулки, викрала золотих прикрас на понад 27 тисяч гривень.

Крадіжку обвинувачена вчинила під час іспитового терміну. Вироком Тернопільського міськрайонного суду від 13 березня 2018 року її визнано винною за аналогічною статтею Кримінального кодексу України. Призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі й звільнено від його відбування на 1 іспитовий рік.

«На підставі ч.1 ст. 71 КК України  за сукупністю вироків шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання за вироком Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 13 березня 2018 року і остаточно призначити покарання у виді 3 років і 6 місяців позбавлення волі», – ідеться у вироку Чемеровецького районного суду, який не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційної інстанції.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що у Хмельницькому суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у погрозах і вимаганні. Підозрюваний намагався отримати від потерпілого 4 тисячі доларів за те, що, начебто, понад 5 років тому давав посадовцю такі кошти за влаштування своєї дитини до навчального закладу. Він систематично телефонував потерпілому і неодноразово погрожував йому фізичною розправою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне