Припинено діяльність автозаправної станції, на якій продавали дизель сумнівної якості

Припинено діяльність автозаправної станції, на якій продавали дизель сумнівної якості
Фото: khmel.gp.gov.ua

Прокуратурою Хмельницької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи щодо викриття та припинення діяльності нелегальних автозаправних станцій, з яких всупереч вимог законодавства, без належних дозвільних документів здійснювався продаж паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості.

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.

Так,  галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Встановлено, що на автозаправній станції, розташованій на території Хмельницького району, під виглядом дизельного палива реалізовувалися незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали.

На автозаправній станції виявлено та вилучено понад 1,6 тонн незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів та обладнання для його реалізації.

khmel.gp.gov.ua

Загальна вартість вилученого перевищує 100 тис. гривень.

На даний час проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення причетних до вчинення злочину осіб. Також з’ясовуються усі обставини кримінального правопорушення.

Нагадаємо, за втручання прокуратури річний розмір орендної плати за використання землі у смт Сатанів збільшено втричі. Встановлено, що у 2011 році Сатанівською селищною радою з одним із товариств укладено договір оренди земельної ділянки площею 0,8 га. Згідно з умовами укладеного правочину розмір орендної плати за використання землі упродовж останніх років складав близько 50 тис. грн. Гроші призначені для обслуговування комплексу будівель та споруд ринку. Вартість цієї земельної ділянки на сьогодні зросла майже до 4 млн. грн., але орендна плата за її використання залишилась незмінною.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне