Рятувальниками проведено спеціальне об’єктове тренування на об’єкті з масовим перебуванням людей

Фото: km.dsns.gov.ua

Ріст пожеж спонукає рятувальників проводити комплексні тренування на об’єктах різного призначення. Аби уникнути подібних випадків персонал має бути готовий до дій, у разі виникнення пожеж чи інших надзвичайних ситуацій.
Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 25 вересня рятувальниками було проведено спеціальне об’єктове тренування на території готелю “Лісовий” у м. Нетішин. Навчальною метою заходу було відпрацювання практичних навичок та визначення готовності персоналу об’єкта до дій, передбачених відповідними планами та інструкціями в разі виникнення надзвичайних ситуацій.
У ході тренувань учасники визначили загальний стан об’єкта щодо техногенної та пожежної безпеки, відпрацювали алгоритм практичних дій з організації та здійснення заходів передбачених на надзвичайні ситуації.
Також було визначено ступінь готовності об’єкта до першочергових заходів реагування на НС.
Під час тренування рятувальники спільно із персоналом об’єкту теоретично відпрацювали умовне гасіння пожежі на території підприємства.
По закінченню було підбито підсумки заходу та наголошено на тому, що подібні навчання дають змогу більш оперативно реагувати на можливі надзвичайні ситуації та максимально швидко їх ліквідовувати.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне