Рятувальники деблокували водія з понівеченого автомобіля

Рятувальники деблокували водія з понівеченого автомобіля
Фото: km.dsns.gov

8 грудня о 04:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир — Чернівці (Н-03) поблизу с.Вихрівка Дунаєвецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – зіткнувся легковий автомобіль Chery та вантажний автомобіль MAN. Прибувши до місця події було встановлено, що внаслідок зіткнення водія легкового автомобіля затиснуло уламками понівеченої автівки.

Надзвичайники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували  потерпілого водія, та транспортували його до карети «швидкої», де передали медикам для надання необхідної медичної допомоги. Водій вантажного автомобіля не постраждав.

До рятувальної операції залучалось 4 чоловік особового складу та 1 пожежний автомобіль.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 8 грудня о 07:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. В.Котика в місті Шепетівка з житлового будинку йде густий дим. За вказаною адресою негайно було направлено відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події вогнеборці  ліквідували займання на початковій стадії та врятували 55-річного власника будинку, який встигли добряче надихатися продуктами горіння.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне