Рятувальники перевірили готовність дизельної електростанції Кам’янець-Подільського перинатального центру

Фото: likari.info

З метою належного контролю за протипожежним станом в осінньо-зимовий період Кам’янець-Подільський міськрайонний відділ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області спільно з працівниками Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  Кам’янець-Подільської міської ради перевірили готовність дизельної електростанції в Кам’янець-Подільському перинатальному центрі.

Під час перевірки інспекторський склад ДСНС нагадали правила пожежної безпеки при використані дизельної електростанції, дії працівників закладу охорони здоров’я у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, як правильно користуватися вогнегасниками, пожежними кранами та іншими первинними засобами пожежогасіння і перевірили їх наявність. Також працюючому персоналу було наголошено про заборону використання саморобних обігрівачів в перинатальному центрі.

По завершенню перевірки працівникам перинатального центру були роздані листівки застережливого змісту, а керівнику закладу були надані пропозиції, щодо покращення протипожежного стану на території  Кам’янець-Подільського перинатального центру та в дизельній електростанції.

За повідомленням прес-служби ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне