Самовільно встановлені гаражі підлягають демонтажу

головна
Фото: khm.gov

Під час обстеження прибудинкових територій у різних мікрорайонах міста виявлено самовільно встановлені металеві гаражі за адресами: вул. Чкалова, 18, 20; вул. Курчатова, 1, 4/1; вул. Гагаріна, 11; вул. Грушевського, 74; вул. Хотовицького, 5/1, 8, 11/1; вул. Молодіжна, 9/1; вул. Львівське шосе, 14, 18, 31; вул. Інститутська, 6/3; вул. Залізняка.

9

khm.gov

5

khm.gov

Власникам гаражів були розклеєні повідомлення з вимогою з’явитися в управління архітектури та містобудування (вул. Подільська,10/1, каб. 222, тел.65-07-29) з дозвільними документами на гараж в термін до 14 грудня 2018 року. У разі неявки власників до вказаного терміну, управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради про демонтаж вищевказаних конструкцій.

8

khm.gov

1

khm.gov

Прес-служба Хмельницької міської ради

Нагадаємо, до Хмельницької міської ради завітали старшокласники. Учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста побували на екскурсії в Хмельницькій міській раді. Про діяльність міського голови, депутатів, структурних підрозділів, історію приміщення міської ради присутнім розповіла керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.  Старшокласники мали змогу відчути себе депутатами, обрати міського голову. Право виконувати таку важливу місію учні довірили учениці навчально-виховного комплексу №10 Дарії Чайці. Юлія Сергіївна розповіла як саме приймаються важливі для міста рішення, про склад міської ради. Учням було цікаво дізнатися про щоденну роботу керівництва Хмельницького, вони брали активну участь у спілкуванні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне