Шахраї ошукали хмельничан більш ніж на 23 тисячі гривень

Інтернет
Фото: ltava.poltava

Впродовж вихідних до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 4 заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв.

Так, 29-річний хмельничанин на одному із інтернет-сайтів замовив мобільний телефон, після чого до нього зателефонувала невстановлена особа і під приводом продажу вказаного ґаджету заволоділа грошовими коштами в сумі 3387 гривень, які потерпілий перерахував на вказаний шахраєм рахунок, а от телефон так і не отримав.

28-річна кам’янчанка, купуючи через один із інтернет-сайтів пиломатеріали, перерахувала шахраям 12 000 гривень, але товар теж не отримала.

47-річний житель села Шумівці Хмельницького району втратив 5670 гривень, купуючи на одному із сайтів деталі до автомобіля.

А 2 грудня близько 11.30 години по вулиці Проскурівській в приміщенні аптеки невстановлений чоловік під приводом обміну грошових коштів з купюр дрібного номіналу на крупніші заволодів 2450 гривнями.

Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини подій і працюють над пошуком зловмисників.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, у Хмельницькому оперативники викрили наркопритон. Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області під процесуальним супроводом слідчих слідчого управління в одній із квартир по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі виявили наркопритон, який організував 30-річний місцевий житель. Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, і за вчинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків. Під час санкціонованого обшуку в квартирі наркоділка правоохоронці виявили наркопритон. На момент візиту працівників поліції у помешканні перебувало четверо чоловіків, які, за попередніми даними, вживали тут наркотичні засоби. Їх доправили в медзаклад для освідування на стан наркотичного сп’яніння.Тепер правопорушнику доведеться відповідати перед законом за ст. 307, 309, 317 та 321 Кримінального кодексу України. Тобто, за зберігання та продаж наркотиків, організацію та утримання місць для їх вживання, а також незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання або зберігання з метою збуту отруйних або сильнодіючих речовин.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне