Шепетівським медикам заборгували більше 10 млн. грн.

Фото: shepetivka.com.ua

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 25 жовтня під керівництвом голови районної державної адміністрації Романа Підопригори відбулась нарада із сільськими головами та головами об’єднаних територіальних громад. Участь у ній прийняли: заступник голови районної ради Артур Мовсісян, керівники та працівники окремих структурних підрозділів адміністрації та організацій району.

В ході наради були розглянуті 22 питання, серед яких: виготовлення та поновлення нормативної грошової оцінки населених пунктів району, виконання бюджету району, планування бюджетів та інші. Особливу увагу було приділено питанням погашення заборгованості по заробітній платі працівникам медичних закладів.

У своїй доповіді головний лікар ЦРЛ Валентина Савчук поінформувала, що станом на 1 листопада 2018 року медичним працівникам заборгували більше 10 млн. грн.. Працівники ЦРЛ отримали 70% авансу за серпень місяць. В колективі наростає соціальна напруга, багато працівників звільняється.

Голова адміністрації Роман Підопригора звернувся до голів ОТГ з проханням спрямувати залишки медичної субвенції комунального підприємства ЦПМСД на заробітну плату медичних працівників. Також запропонував розглянути можливість виділення коштів із сільських бюджетів на погашення заборгованості.

Шепетівська райдержадміністрація

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне