Старокостянтинівські авіатори зустрілись із американськими колегами

Фото: Олександр Петрук

Бри­га­ду так­тичної аві­ації іме­ні Пет­ра Фран­ка, що в Ста­ро­кос­тянти­но­ві, відвідала гру­па пред­став­ни­ків Військо­во-По­віт­ря­них Сил На­ці­ональ­ної гвар­дії шта­ту Ка­лі­фор­нія (США), повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook офіцер бригади тактичної авіації імені Петра Франка Олександр Петрук.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1226777634129916&id=100003930732240

Зус­тріч від­бу­ла­ся в рам­ках під­го­тов­ки до ба­га­то­на­ці­ональ­но­го нав­чання «Чис­те не­бо — 2018», яке зап­ла­но­ва­не на осінь цього ро­ку.

По­ді­лив­шись на гру­пи за нап­рямка­ми — ло­гіс­ти­ка, уп­равлін­ня вій­ська­ми, ме­ди­ци­на то­що — аме­ри­кансь­кі ко­ле­ги та пред­став­ни­ки від­по­від­них служб бри­га­ди ви­ру­ши­ли ог­ля­да­ти об’єк­ти ін­фраструк­ту­ри вій­сько­во­го а­ерод­ро­му та їх об­ладнан­ня з пер­спек­ти­вою до­ве­ден­ня їх до між­на­род­них стан­дартів та з ме­тою по­даль­шо­го тіс­но­го спів­ро­біт­ниц­тва.


— Ро­бо­ти бу­де ба­га­то, ос­кіль­ки ле­во­ва час­тка ор­га­ні­за­ції нав­чань «Чис­те не­бо — 2018» на­ле­жить По­віт­ря­ним Си­лам Зброй­них Сил Ук­ра­їни. Але ук­ра­їн­ці — на­ція пра­це­люб­на та гос­тинна, тож, ми прик­ла­де­мо мак­си­мум зу­силь, щоб під час нав­чать аме­ри­кансь­кі гос­ті від­чу­ва­ли се­бе, як вдо­ма, — ска­зав ко­ман­дир бри­га­ди пол­ковник Єв­ген Бу­ла­цик.


Пред­став­ни­ки гру­пи про­дов­жать ро­бо­ту.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне