У Білогірському районі дільничний офіцер за кілька годин розкрив крадіжку мопеда

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, вчора, 13 вересня, до Білогірського відділення поліції звернувся 40-річний житель с. Воробіївка з заявою про викрадення мопеду «Спарк». Чоловік напередодні ввечері залишив транспортний засіб в смт. Ямпіль поблизу магазину по вулиці Центральній, а коли за годину повернувся, то виявив його відсутність.
Добре знаючи громадян на своїй дільниці обслуговування, всього кілька годин знадобилось місцевому дільничному офіцеру поліції Олегу Пализі, щоб вирахувати підозрюваного. Ним виявився 36-річний місцевий житель.
Чоловік спочатку категорично заперечував свою причетність до злочину, але коли поліцейські показали йому викрадений мопед, якого він сховав на господарстві своїх батьків, зловмисник зрозумів, що опиратися далі немає сенсу.

По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне