У Кам’янці-Подільському п’яний водій намагався втекти від поліцейських (ВІДЕО)

Фото: hm.npu.gov.ua

Водій «Chevrolet» грубо порушував Правила дорожнього руху і не виконував вимоги патрульних про зупинку. Коли ж автомобіль таки вдалося зупинити, водія перевірили на стан сп’яніння. «Драгер» показав 1,26 проміле.

Сьогодні вночі під час патрулювання Кам’янця-Подільського група реагування патрульної поліції помітила автомобіль «Chevrolet», який від’їжджав від одного із розважальних закладів міста. Транспортний засіб рухався по всій проїжджій частині, грубо порушуючи Правила дорожнього руху та створюючи аварійні ситуації.

Патрульні почали переслідування «Chevrolet». Водієві неодноразово подавався сигнал та вимога про зупинку, проте він на це не зважав і тільки пришвидшував рух.

Вивівши порушника на безлюдну дорогу, поліцейські вже були готові застосувати для зупинки автомобіля табельну зброю, про що водієві було повідомлено в гучномовець. Але якраз в цей момент зловмисник наїхав на бордюр, і в автомобіля відвалилось колесо. Проте це його не зупинило і водій продовжив рухатися на трьох колесах.

Невдовзі правоохоронці притисли автомобіль до обочини і він таки зупинився. За кермом перебував 19-річний житель Дунаєвецького району. Під час перевірки порушника на стан сп’яніння «Драгер» показав 1,26 проміле. На водія склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне