У Хмельницького “Богдана” День народження

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Саме 12 червня 2014 року було створено роту поліції особливого призначення «Богдан», а вже після місяця інтенсивних тренувань хлопці склали присягу і вирушили в своє перше відрядження у зону АТО.

Спецрота “Богдан”

Серед добровольців, які вступили до роти, було чимало колишніх правоохоронців та військових, але були й люди цілком «мирних» професій — водії, фрезерувальники і навіть один поет. Наймолодшого та найстаршого бійців роти розділяло чи не півстоліття (19 та 57 років відповідно). Дехто з них тільки закінчив навчання, а інші вже виховували дітей та онуків. Усі вони були дуже різними, але об’єднувало їх одне — бажання служити рідній державі і захистити її від ненаситного агресора.
З того часу бійці спецроти «Богдан» складають кістяк зведених загонів, які несуть службу у прифронтовій зоні. Кожен з хлопців має за плечами більше десятка ротацій в зону АТО.
Сьогодні з нагоди 4-ї річниці з дня створення підрозділу начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський привітав «богданівців» зі святом та вручив бійцям подяки за бездоганну службу, відданість та патріотизм. Отримали бійці відзнаки і від профспілкової організації.

Нагородження бійця спецроти

Не залишили без уваги і хлопців, які зараз перебувають у відрядженні в Покровську Донецької області. Вони теж отримали заслужені подяки та нагороди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне