У Хмельницькому Мерседес на євробляхах в центрі міста здійснив наїзд

У Хмельницькиму Мерседес на євробляхах в центрі міста здійснив наїзд
Фото: поліції

Патрульні спільно із громадською організацією провели флешмоб «Все — добігався»

Сьогодні, патрульні спільно із активістами громадської організації «ХАЛК», в рамках “Тижня безпеки дорожнього руху” провели флешмоб “Все — добігався”.
Мета заходу — привернути увагу пішоходів до безпеки дорожнього руху та проблематику недотримання пішоходами ПДР. Акцент зробили на можливих наслідках нехтування ПДР пішоходами — ДТП.
Організатори заходу привертали увагу учасників дорожнього руху у місцях, де згідно статистики, найчастіше фіксують порушення правил дорожнього руху пішоходами. Це вулиці Кам’янецькій, Шевченка та Проспекті Миру. Згідно легенди флешмобу автомобіль допустив наїзд на пішохода. В результаті дорожнього-транспортної пригоди пішохід помер.

У Хмельницькиму Мерседес на євробляхах в центрі міста здійснив наїзд

Так дійство виглядало для пішоходів фото: dtp_khm


Таким «шоковим» сценарієм організатори заходу намагались достукатись до свідомості пішоходів та стимулювати їх у жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху.
Нагадаємо, в поточному році на території обслуговування управління патрульної поліції в Хмельницькій області сталось 98 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, 8 осіб загинуло.
Патрульні переконані, що аналогічні заходи допоможуть зменшити рівень травматизму на дорогах міста та області та допоможуть зрозуміти пішоходам, що життя носить найвищу цінність.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне