У Хмельницькому по вулиці Басейній палав будинок

У Хмельницькому по вулиці Басейній палав будинок
Фото: ДСНС

Як повідомляють у ДСНС, 13 листопада о 01:00 ночі приватний будинок спалахнув в обласному центрі на вул. Басейній. Бійцям вдалося зупинити вогонь, не допустивши його перекидання на сусідні будівлі. Проте полум’я таки встигло знищити близько 60 кв.м покриття й перекриття, пошкодив домашні речі. Пожежу ліквідовано силами 1 та 3 ДПРЧ, також залучалися фахівці газодимозахисної служби Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Вже за годину — о 02:01 пожежники 13 ДПРЧ мчали за викликом у с.Клубівка Ізяславського району, де горіла літня кухня. Пожежу площею 48 кв.м остаточно ліквідовано о 02:13. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Неперододні рятувальники вночі, 12 листопада, о 01:19 виникла пожежа житлового будинку у с. Русанівці Летичівського району. Загоряння оперативно ліквідували бійці 31 Державного пожежно-рятувального поста. В обідню пору — о 13:00 — загорілось в одному з житлових будинків села Климківці Хмельницького району. З пожежею швидко впорались вогнеборці 4 ДПРЧ.

Всі інциденти нащастя обійшлися без жертв.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне