У Хмельницькому слухають справу жінки, яку звинувачують у заволодінні 32 мільйонами гривень

Фото: UA-Reporter.com

Хмельницьким міськрайонним судом було продовжено розгляд справи відносно  жінки, яка обвинувачується  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 2, 3, 4 статті 190 КК України (шахрайство вчинене в особливо великих розмірах), повідомляє прес-секретар суду Алла Плінська.

41 річна жінка обвинувачується в тому, що протягом 2015-2016 років перебуваючи на території речового ринку, що по вул. Львівське шосе, користувалась довірливими відносинами із потерпілими, і під приводом позички коштів на провадження господарської та підприємницької діяльності, заволоділа сумою більше 32 000 000 гривень. Повернути обіцяла за рахунок свого майна, однак зникла в невідомому напрямку.

У судове засідання обвинувачену доставили під вартою.  На засідання прийшли не всі потерпілі, що викликались для дачі показів, а тому суд, заслухавши учасників процесу, ухвалив оголосити по справі перерву для виклику потерпілих в наступне судове засідання. При цьому суд допитав 7 потерпілих по справі. В загальному потрепілими слідство визнало 21 людину.

Наступне судове засідання відбудеться 30 серпня 2018 року об 11-00.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне