У період новорічно-різдвяних свят порядок у Хмельницькому забезпечуватимуть посилені патрулі

Фото: hm.npu.gov.ua

До їхнього складу входять працівники патрульної поліції, Хмельницького відділу поліції та його територіальних підрозділів, військовослужбовці Нацгвардії та кінологи зі службовими собаками. У період новорічно-різдвяних свят у Хмельницькому заплановано безліч культурно-масових заходів. Щоб жителі та гості міста насолоджувались відпочинком і не турбувались про свою безпеку, керівництвом Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області було прийнято рішення про посилене патрулювання у центрі міста.

hm.npu.gov.ua

— До складу посилених патрулів входять працівники патрульної поліції, Хмельницького відділу поліції та його територіальних підрозділів, військовослужбовці Нацгвардії та кінологи зі службовими собаками, — говорить Дмитро Міхалець, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області. — Такі патрулі працюватимуть в центральній частині міста, а також біля залізничного та автовокзалів.

hm.npu.gov.ua

hm.npu.gov.ua

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині «Тойота Авентіс» зіткнулася з рейсовим автобусом: пасажирка легковика у реанімації. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 14 грудня, близько 11.06 години на автодорозі М-12 поблизу села Вербка Летичівського району. Попередньо встановлено, що 50-річний житель Миколаївської області на автомобілі «Тойота Авентіс», рухаючись в напрямку Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із рейсовим автобусом сполученням «Вінниця — Хмельницький» під керуванням 55-річного вінничанина. У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла. Від госпіталізації відмовився. У його пасажирки діагностували забій легень, перелом тазу і ребра. Зараз вона перебуває в реанімації Летичівської центральної районної лікарні. У салоні автобуса було шестеро пасажирів. Усі вони, а також водій були оглянуті бригадою «швидкої». Від госпіталізації відмовились.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне