У Симчишина розпочали службове розслідування по “конкурсу управителів”

Фото: youtube

Сьогодні, 4 липня про це заявив Олександр Симчишин під час сесії Хмельницької міської ради.

Депутат Лев Бірюк передав звернення громадської ради меру.

Сам депутат кілька разів наголосив на тому, що якби було більше інформації і людей повідомили, то ніякого звернення не було б.

Водночас депутатка Ірина Ковальчук (начальник Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування) виступила проти цього звернення. Обраниця вважає:

“Добре, що цей конкурс відбувся, добре, що прийшов приватник. І це нарешті дало людям поштовх задуматись, що це є їхнє особисте житло. І нічого сьогодні в законодавстві не забороняє вибрати другого управителя, або визначитись із створенням власного об’єднання”.

Симчишин повідомив, що підписав розпорядження про призначення службового розслідування щодо конкурсу, де перемогу здобуло не місцева фірма ТОВ “Керуюча компанія “ДомКом Хмельницький” та отримала на обслуговування будинки у мікрорайоні “Виставка”.

На офіційному сайті Хмельницької міської ради станом на 17:30 не оприлюднено розпоряджень мера щодо службових розслідувань.

Олександр Симчишин також вважає, що це позитивна ситуація:

“Все, що не робиться, робиться на краще. Вже більше 10 ОСББ вирішили люди створити. Раніше до того не дозрівали, а тепер вирішили. І це класно”

Нагадаємо, що наприкінці травня та на початку червня жителі мікрорайону блокували дорогу, пікетували міську раду і управління ЖКГ з вимогою скасувати результати конкурсу.

Детальніше ознайомитись із ситуацією можна у розслідуванні “Незалежного громадського порталу”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне