Вінницькі поліціянти затримала Хмельничанку

Фото: ГУ НП у Вінницькій області

Дівчину та її двох спільників затримали правоохоронці – повідомляють у прес-службі поліції Вінничини.

Працівники поліції затримали підозрювану у вчиненні пограбування. Разом з двома спільниками жінка проникла у будинок жителя м. Хмільник та викрала 25 тисяч гривень. У власному будинку злодіїв виявив господар, який повернувся додому.
Третього травня до хмільницької поліції надійшло повідомлення від 44-річного місцевого жителя про пограбування. За словами заявника, коли він повернувся додому, двері його будинку були відчинені, а у кімнаті знаходилась незнайома  жінка. Побачивши господаря, вона кинулась навтьоки разом з двома чоловіками, які її чекали на вулиці. З будинку потерпілого зникли гроші в сумі 25 тисяч гривень.
Як розповів начальник обласної Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко, вжитими оперативними та розшуковими заходами оперативники встановили осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились жителі сусідньої області. 21-річну підозрювану поліцейські затримали за місцем проживання у одному з сіл Летичівського району. Особи її спільників встановлені. Вживаються заходи щодо їх затримання.
Підозрювана затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж). За таки злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне