В Хмельницькому професійні судді оцінюватимуть майстерність студентів у веденні судових дебатів

Фото: kma.court.gov.ua

Апеляційний суд Хмельницької області 12 жовтня 2018 року запрошує студентів 2-6 курсів юридичних та неюридичних факультетів до участі у змаганнях із майстерності судової промови – судових дебатах з цивільного права та процесу. Дебатери мірятимуться ораторською силою в умовах, наближених до реальних – у залі судового засідання. Команди оцінюватимуть професійні судді.

Захід проводиться в рамках просвітницького проекту “Зрозуміле правосуддя”. Його мета – ознайомити студентів з роботою суду та особливостями ведення дебатів в апеляційній інстанції.

Для реєстрації команд у змаганнях необхідно до 08 жовтня 2018 року (включно) надіслати на електронну адресу прес-центру суду cimc.km.region@gmail.com реєстраційну форму, скріплену печаткою ВНЗ (скан-копію). Вимоги до реєстраційної форми: форма повинна містити назву команди, прізвище, ім’я, по батькові кожного із учасників команди, відомості про учасників команди (курс навчання, спеціальність), контактна інформація учасників команди. Команда вважається допущеною до участі у змаганнях після отримання підтвердження реєстрації електронною поштою.

Фабули справ для півфінального та фінального раундів будуть надіслані учасникам на електронну адресу з моменту реєстрації, але не раніше 5 жовтня 2018 року.

Місце проведення заходу: Апеляційний суд Хмельницької області, Майдан Незалежності,1, м. Хмельницький. Потачок реєстрації команд: 12 год. 30 хв.
Правила проведення змагань викладені у Положенні про судові дебати з цивільного права та процесу в Апеляційному суді Хмельницької області.
З усіх питань щодо заходу необхідно звертатись до референта прес-служби суду Юлії Салдан за номерами телефонів 78-77-83, 097-960-49-14, або писати на електронну адресу: cimc.km.region@gmail.com.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне