В Шепетівці виявили небезпечні відходи

Фото: denzadnem.com.ua

Про це повідомляє міцеве видання “День за Днем”, невідомою речовиною забруднено більше 1000 м.кв території, наразі екологи та правоохоронці встановлюють походження та небезпеку, яку несе забруднення.

denzadnem.com.ua


“Був зроб­ле­ний де­пу­татсь­кий за­пит, ми ви­їха­ли на ді­лян­ку, зас­мі­че­ну по­ки що не­ві­до­мою ре­чо­ви­ною, від­мі­ря­ли її сер­ти­фі­ко­ва­ною стріч­кою. Та­кож ві­діб­ра­ли про­би ґрун­ту з ме­тою вста­нов­лення хі­міч­них ре­чо­вин. По ме­то­ди­ці про­тя­гом мі­ся­ця про­ве­де­мо ана­лі­зи та вста­но­ви­мо ре­чо­ви­ну, якою заб­рудне­но ді­лян­ку, та який вплив во­на має. Піс­ля то­го бу­де роз­ра­хо­ва­на зав­да­на шко­да дов­кіллю, “— роз­по­вів шепетівським журналістам Во­ло­ди­мир Ро­киць­кий, дер­жавний ін­спек­тор з охо­ро­ни нав­ко­лишнього при­род­но­го се­ре­до­ви­ща Хмель­ницької об­ласті.

denzadnem.com.ua


Подробиці чекайте незабаром, а поки відповідні служби з’ясовують усі обставини територія забруднення збільшується.
“А по­ки три­ва­ють роз­слі­ду­ван­ня, те­ри­то­рія й на­да­лі «об­ростає» ґрун­том. Із ми­ну­лої п’ят­ни­ці його зно­ву по­біль­ша­ло. Зі слів оче­вид­ців, до да­ної точ­ки приз­на­чен­ня зно­ву пря­му­ва­ли ван­та­жів­ки з від­хо­да­ми не­ві­до­мо­го по­ход­ження.” – повідомляють журналісти видання  “День за Днем”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне