Вбив та підпалив: на Хмельниччині юнак вбив бабусю та підпалив будинок

Фото: сайт міста Хмельницький

Обрано запобіжний захід неповнолітньому, що підозрюється у вбивстві бабусі та підпалі будинку з тілом, з метою приховування слідів злочину

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави неповнолітньому.

Молодий чоловік, 2001 року народження підозрюється у тому, що з метою заволодіння коштами прийшов в будинок старенької, 1942 року народження, що знаходиться в одному із сіл Шепетівського району на Хмельниччині та не з пустими руками, а маючи при собі заздалегідь приготоване знаряддя злочину – камінь.

Підозрюваний каменем наніс кілька ударів старенькій по голові та вирвав у жінки матерчатий згорток із грішми. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Юнак же з метою приховання слідів злочину, в кімнаті будинку бабусі, підпалив речі та переконавшись що горіння триває зник з місця події.

Санкція п. 6 ч. 2 ст.115, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 194 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Обираючи запобіжний захід, суд врахував, що підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, не працює, за місцем проживання загалом характеризується негативно, відвідує гральні заклади та товаришує з особами, схильними до правопорушень

За інформацією сайту міста Хмельницький

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне