Вночі у Хмельницькому спіймали вщент п’яного водія вантажівки

Фото:

Як повідомила прес-служба патрульної поліції обласного центру, близько 3-ї години ночі, на вулиці Толстого, патрульні зупинили за не виконання вимоги знаку «Проїзд без зупинки заборонено» автомобіль ГАЗ 33021-212.
44-річний водій даного транспортного засобу не мав при собі посвідчення водія, натомість мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.
Разом з ним у автомобілі на передньому пасажирському сидінні знаходився власник транспортного засобу, який передав керування автомобілем своєму товаришу, щоб той доставив його додому.
Водію запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на приладі «Драгер», результат якого показав, що вміст алкоголю в крові чоловіка у 9 разів перевищує допустиму норму. На кермувальника патрульні склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. За відсутність при собі посвідчення водія інспектори винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП.
Також, за передачу керування автомобілем особі, яка знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, на 39-річного власника транспортного засобу, поліціянти склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне