Вогнеборці врятували від знищення вогнем придорожнє кафе в Ярмолинецькому районі (ВІДЕО)

Фото: youtu.be/9kt4cNdkuAs

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 10 серпня о 16:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з придорожніх кафе в с. Правдівка Ярмолинецького району.
Одразу за підвищеним номером виклику до місця події було направлено два чергових відділення рятувальників пожежно-рятувальних частин з Хмельницького та Ярмолинець, а також штаб пожежогасіння.
По прибуттю до місця виклику розвідка встановила, що пожежа виникла в надвірній господарчій будівлі на площі 168 кв. м, людей в приміщеннях не має. Не зволікаючи, вогнеборці в складі ланок газодимозахисної служби приступили до гасіння. Перші стволи були подані на поруч розташоване кафе, аби не допустити поширення вогню всередину будівлі.
Вже о 17:15 вогонь вдалося локалізувати, а о 17:21 – повністю ліквідувати, врятувавши основні приміщення закладу від знищення вогнем.
Як з’ясувалось, причиною загорання стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт.
На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС у Хмельницькій області на чолі із заступником начальника Головного управління полковником служби ЦЗ Сибігою.

Нагадаємо, що 9 серпня о 17:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Ясенівка Ярмолинецький район.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне