За відсутність дозволу на спеціальне водокористування підприємству нараховані збитки, а посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності

Фото:

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області у період з 07 серпня по 13 серпня 2018 року було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства СТОВ «Хорост – Плюс», основна господарська діяльність якого пов’язана із розведенням свійської птиці.

За результатами проведення планового заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів встановлено, що підприємство здійснювало забір підземних вод за відсутності дозволу на спеціальне водокористування.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області підприємству СТОВ «Хорост – Плюс» нараховані збитки заподіяні державі внаслідок самовільного використання водних ресурсів за відсутності дозволу на спеціальне водокористування. Загальна сума збитків становить 7890,40 грн.

Крім того, посадову особу СТОВ «Хорост-Плюс» притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 48 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне