Змагалися вальники лісу Старокостянтинівського лісгоспу

Фото: kmlis.gov.ua

Для підвищення професійного рівня працівників на заготівлі лісу, вивчення досвіду кращих майстрів лісозаготівельної справи в урочищі Лабунь Грицівського лісництва ДП «Старокостянтинівський лісгосп» проведено змагання вальників лісу.
Директор лісгоспу Ю.Д. Грачук, відкривши змагання, зазначив, що робота вальника лісу не лише вкрай небезпечна, а й надзвичайно відповідальна. Адже від його майстерності залежить результат майже столітньої праці лісівників, які дбайливо з року в рік вирощували ліс.
Розпочали змагання з проведення ґрунтовного інструктажу з техніки безпеки. Члени комісії визначили черговість виступів учасників, перевірили технічний стан бензомоторних пил та інших інструментів. Вальники змагалися в п’яти конкурсних видах: звалювання дерева, заміні пильного ланцюга бензопили, розкряжування комбінованим різом, точне розкряжування, відокремлення сучків.

kmlis.gov.ua

З азартом та завзяттям відбулися всі етапи змагання. І ось – фініш. Переможцем цьогорічного конкурсу вальників лісу став Андрій Прохорчук з Грицівського лісництва. Друге місце виборов Олександр Ілющенко з Антонінського лісництва, на третьому місці Володимир Федорчук з Самчиківського лісництва.
Після оголошення результатів директор лісгоспу нагородив переможців грошовими преміями та побажав удачі і перемоги на обласних змаганнях.
Прес-служба Старокостянтинівського лісгоспу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне