100$ на добу: нардеп Ватрас, у якого COVID-19, розповів в скільки обходиться лікування

Народний депутат від Хмельницького Володимир Ватрас (фракція “Слуга народу”), в якого діагностували коронавірус COVID-19, розповів про стан свого здоров’я

Про це політик повідомив телеграм-каналу “PavlovskyNEWS”.

За припущеннями обранця, він міг інфікуватися 17 березня у сесійній залі Верховної Ради або на засіданні парламентського комітету. Перші 4 дні пройшли без будь-яких симптомів.

«Орієнтовно на 5-й день підвищилася температура до 37.5. Після цього вона зникла і знову 3 дні було нормальний стан. З числа 23-го – 24-го стан почав погіршуватися, температура не спадала, за 2 дні до госпіталізації почалася задишка », – ділиться подробицями хвороби Ватрас.

Був госпіталізований в інфекційну лікарню Хмельницького, яка є базовою по лікуванню коронавируса в області, з діагнозом COVID-19 і двостороння пневмоні. Гостра фаза захворювання у нього була в перші дві доби – тоді довелося застосовувати кисневу маску і препарати «Плаквеніл» і «Сумамед».

При цьому, перший тест у нардепа виявився негативним. Потім Володимир здав ПЛР-тест і він показав позитивний результат. Ні у кого з людей, з якими контактував Володимир в період, коли міг бути заражений, ознак захворювання не виявлено.

“Платити за лікування довелося після виходу з реанімації. До цього лікарня забезпечувала своїми ліками. Потім лікування пневмонії може обійтися в середньому близько 100 дол. на добу і зайняти до 10 днів”, – сказав Володимир Ватрас.

Інформує НГП

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

6 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

7 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

8 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

8 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

11 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

11 години тому