100$ на добу: нардеп Ватрас, у якого COVID-19, розповів в скільки обходиться лікування

Фото: https://www.youtube.com/watch?v=qbJAZBzMndE

Народний депутат від Хмельницького Володимир Ватрас (фракція “Слуга народу”), в якого діагностували коронавірус COVID-19, розповів про стан свого здоров’я

Про це політик повідомив телеграм-каналу “PavlovskyNEWS”.

За припущеннями обранця, він міг інфікуватися 17 березня у сесійній залі Верховної Ради або на засіданні парламентського комітету. Перші 4 дні пройшли без будь-яких симптомів.

«Орієнтовно на 5-й день підвищилася температура до 37.5. Після цього вона зникла і знову 3 дні було нормальний стан. З числа 23-го – 24-го стан почав погіршуватися, температура не спадала, за 2 дні до госпіталізації почалася задишка », – ділиться подробицями хвороби Ватрас.

Був госпіталізований в інфекційну лікарню Хмельницького, яка є базовою по лікуванню коронавируса в області, з діагнозом COVID-19 і двостороння пневмоні. Гостра фаза захворювання у нього була в перші дві доби – тоді довелося застосовувати кисневу маску і препарати «Плаквеніл» і «Сумамед».

При цьому, перший тест у нардепа виявився негативним. Потім Володимир здав ПЛР-тест і він показав позитивний результат. Ні у кого з людей, з якими контактував Володимир в період, коли міг бути заражений, ознак захворювання не виявлено.

“Платити за лікування довелося після виходу з реанімації. До цього лікарня забезпечувала своїми ліками. Потім лікування пневмонії може обійтися в середньому близько 100 дол. на добу і зайняти до 10 днів”, – сказав Володимир Ватрас.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне