26 квітня в Білогірському та Славутському районах сталися пожежі

О 19:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої  споруди в одному із домогосподарств села Варивідки Білогірського району Хмельницької області.

На місце виклику негайно було направлене чергове відділення 24 Державного пожежно-рятувального поста. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 36 кв.м. Завдяки оперативності вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, а також не допущено перекидання вогню на сусідні будівлі. Локалізація пожежі відбулась о 20:00, а її ліквідація о 20:04.

Причина пожежі – розряд блискавки. Під час пожежі ніхто не постраждав. Інформує ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

О 11:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Цвітоха Славутського району. На місце події було негайно направлено відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю підрозділу на місце виклику було виявлено, що полум’ям охоплено житлову кімнату будинку та перекриття на площі 15 кв.м. Такому поширенню пожежі посприяв пізній час повідомлення, власниця намагалась самотужки загасити пожежу.

Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу було  ліквідовано в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежних підрозділів та не допущено розповсюдження вогню по всій площі будівлі. Ймовірна причина пожежі – необережність під час користування свічкою. Нещасних випадків на пожежі не було.

Інформує Славутський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 

Leave a Comment

Останні новини

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

37 хв. тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

55 хв. тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

3 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

5 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

6 години тому

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

23 години тому