26 квітня в Білогірському та Славутському районах сталися пожежі

О 19:47 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в селі Варивідка. В Славутському районі горів будинок о 11:42 в с. Цвітоха.
Фото: km.dsns.gov.ua

О 19:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої  споруди в одному із домогосподарств села Варивідки Білогірського району Хмельницької області.

На місце виклику негайно було направлене чергове відділення 24 Державного пожежно-рятувального поста. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 36 кв.м. Завдяки оперативності вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, а також не допущено перекидання вогню на сусідні будівлі. Локалізація пожежі відбулась о 20:00, а її ліквідація о 20:04.

Причина пожежі – розряд блискавки. Під час пожежі ніхто не постраждав. Інформує ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

О 11:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Цвітоха Славутського району. На місце події було негайно направлено відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю підрозділу на місце виклику було виявлено, що полум’ям охоплено житлову кімнату будинку та перекриття на площі 15 кв.м. Такому поширенню пожежі посприяв пізній час повідомлення, власниця намагалась самотужки загасити пожежу.

Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу було  ліквідовано в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежних підрозділів та не допущено розповсюдження вогню по всій площі будівлі. Ймовірна причина пожежі – необережність під час користування свічкою. Нещасних випадків на пожежі не було.

Інформує Славутський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне