8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі

О 04:45 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Красилів надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Заслучне. За лічені хвили до місця пожежі прибув черговий караул рятувальників.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося використовувати апарати захисту органів дихання та зору. Завдяки злагодженим та оперативним діям  бійців ДСНС загоряння на площі 20 кв.м вдалося оперативно ліквідувати, врятувавши житловий будинок від знищення вогнем.

Пожежу локалізовано о 05:00 та ліквідовано о 05:05. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Про подію повідомляє Красилівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

О 05:49 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди на вул. Багалія в обласному центрі.

Негайно на місце події було направлено чергові караули 1-го державного пожежно-рятувального загону. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 30 кв. .м,  вогонь охопив дах господарчої споруди. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 06:00 та ліквідувати о 06:05.

До гасіння пожежі було залучено 8 рятувальників на 3 одиницях аварійно-рятувальної техніки. Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Про подію повідомляє Хмельницьке міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

11 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

14 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

14 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

16 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

17 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

17 години тому