8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі

8 березня вогнеборці Хмельниччини вдало ліквідували дві пожежі
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

О 04:45 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Красилів надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Заслучне. За лічені хвили до місця пожежі прибув черговий караул рятувальників.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося використовувати апарати захисту органів дихання та зору. Завдяки злагодженим та оперативним діям  бійців ДСНС загоряння на площі 20 кв.м вдалося оперативно ліквідувати, врятувавши житловий будинок від знищення вогнем.

Пожежу локалізовано о 05:00 та ліквідовано о 05:05. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Про подію повідомляє Красилівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

О 05:49 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди на вул. Багалія в обласному центрі.

Негайно на місце події було направлено чергові караули 1-го державного пожежно-рятувального загону. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 30 кв. .м,  вогонь охопив дах господарчої споруди. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 06:00 та ліквідувати о 06:05.

До гасіння пожежі було залучено 8 рятувальників на 3 одиницях аварійно-рятувальної техніки. Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Про подію повідомляє Хмельницьке міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне