Бюджет Кам’янця-Подільського додатково отримав понад 3,2 мільйони гривень

За підсумками 2022 року та січня 2023 року, місцевий бюджет Кам’янця-Подільського отримав понад 3,2 мільйони гривень додаткових надходжень.

Про це інформують у Кам’янець-Подільській міській раді.

Зазначають, що гроші надійшли у бюджет громади за рахунок сплачених податків від релокованих підприємств.

Упродовж 2022 року до Кам’янця-Подільського релокувалися близько 30 підприємств різних галузей економіки. З них 23 уже працюють і створили понад 316 робочих місць. Одне підприємство повернулося до свого міста. Більшість залишились та планують розширятись. З них 14 суб’єктів господарювання вже почали сплачувати податки до бюджету громади.

Що відомо

В області діє державна Програма релокації підприємств, реалізація якої здатна створити передумови для максимально швидкого перезапуску їхньої діяльності й полегшення повоєнного відновлення економіки України. До неї може долучитися будь-який бізнес. Можна повністю або частково перевезти свої потужності. Потрібно подати заявку на переміщення, вказавши спеціалізацію підприємства, кількість працівників, можливості виробництва, потреби у виробничому приміщенні, сировині, розміщенні співробітників, а також спосіб транспортування.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

21 годину тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

1 день тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

1 день тому