Бюджет Кам’янця-Подільського додатково отримав понад 3,2 мільйони гривень

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

За підсумками 2022 року та січня 2023 року, місцевий бюджет Кам’янця-Подільського отримав понад 3,2 мільйони гривень додаткових надходжень.

Про це інформують у Кам’янець-Подільській міській раді.

Зазначають, що гроші надійшли у бюджет громади за рахунок сплачених податків від релокованих підприємств.

Упродовж 2022 року до Кам’янця-Подільського релокувалися близько 30 підприємств різних галузей економіки. З них 23 уже працюють і створили понад 316 робочих місць. Одне підприємство повернулося до свого міста. Більшість залишились та планують розширятись. З них 14 суб’єктів господарювання вже почали сплачувати податки до бюджету громади.

Що відомо

В області діє державна Програма релокації підприємств, реалізація якої здатна створити передумови для максимально швидкого перезапуску їхньої діяльності й полегшення повоєнного відновлення економіки України. До неї може долучитися будь-який бізнес. Можна повністю або частково перевезти свої потужності. Потрібно подати заявку на переміщення, вказавши спеціалізацію підприємства, кількість працівників, можливості виробництва, потреби у виробничому приміщенні, сировині, розміщенні співробітників, а також спосіб транспортування.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне