Голова Хмельницької ОДА звільнив директорку департаменту освіти

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій звільнив нещодавно призначену директорку департаменту освіти та науки молоді та спорту Олену Лошанюк, інформує Суспільне.

Про це йдеться у розпорядженні голови обласної адміністрації від 13 вересня. Чиновницю звільнено у зв’язку з поданою нею заявою та листом погодження від МОН.

Як відомо, Олена Лошанюк працювала на посаді директорки департаменту з 7 червня 2021 року.

Що відомо

  • 22 березня голова ОДА утворив новий департамент освіти, науки, молоді та спорту шляхом злиття департаменту освіти і науки та управління молоді та спорту.
  • Раніше на посаді директора департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА працював Олег Фасоля, а на посаду начальника управління молоді та спорту займав Володимир Клімов.
  • Голова Хмельницької облдержадміністрації призначив нового директора департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької області. Новий департамент утворили 22 березня шляхом злиття департаменту освіти і науки та управління молоді та спорту. Новим керівником згідно з розпорядженням стала Олена Лошанюк, колишня голова Теофіпольської районної державної адміністрації.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Браконьєрство під час нересту: на Кам’янеччині водні поліцейські виявили чергових порушників

Своїми діями зловмисники завдали шкоди навколишньому середовищу на суму понад 200 тисяч гривень.

2 години тому

На Хмельниччині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних

Подія сталась 23 квітня близько 21:15 години в селі Нігин Гуменецької громади.

4 години тому

У Хмельницькому суд оштрафував ексчиновницю, яку вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем.

6 години тому

Зрізав понад три десятки дерев на території природно-заповідного фонду – судитимуть жителя Кам’янеччини

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 47-річного жителя Кам’янеччини за фактом незаконної порубки лісу на території…

6 години тому

У Хмельницькому водій, який на смерть збив 41-річного пішохода і зник з місця події, отримав 6 років тюрми

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 вересня 2023 року близько 23:00 години у м. Хмельницькому на Копистинському шосе.

22 години тому

На Городоччині сталася ДТП, у якій загинув 36-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 квітня, близько 08:50 години на автодорозі сполученням «Кам’янець-Подільський – Сатанів – Білогір’я» поблизу с. Іванківці…

1 день тому