Голова Хмельницької ОДА звільнив директорку департаменту освіти

Фото: Суспільне

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій звільнив нещодавно призначену директорку департаменту освіти та науки молоді та спорту Олену Лошанюк, інформує Суспільне.

Про це йдеться у розпорядженні голови обласної адміністрації від 13 вересня. Чиновницю звільнено у зв’язку з поданою нею заявою та листом погодження від МОН.

Як відомо, Олена Лошанюк працювала на посаді директорки департаменту з 7 червня 2021 року.

Що відомо

  • 22 березня голова ОДА утворив новий департамент освіти, науки, молоді та спорту шляхом злиття департаменту освіти і науки та управління молоді та спорту.
  • Раніше на посаді директора департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА працював Олег Фасоля, а на посаду начальника управління молоді та спорту займав Володимир Клімов.
  • Голова Хмельницької облдержадміністрації призначив нового директора департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької області. Новий департамент утворили 22 березня шляхом злиття департаменту освіти і науки та управління молоді та спорту. Новим керівником згідно з розпорядженням стала Олена Лошанюк, колишня голова Теофіпольської районної державної адміністрації.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне