Громадські інспектори «вполювали» двох браконьєрів

Двох порушників Правил любительського та спортивного рибальства «спіймав на гарячому» громадський інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

Обидва інциденти трапились 27 та 31 березня цього року на річці Гнилий Ріг, що на Шепетівщіні. Порушниками виявилися місцеві мешканці, що здійснювали вилов риби під час нерестової заборони. На порушників було складено протоколи за ч.3 ст. 85 КУпАП (риболовля на нерестовищах, перевищення знарядь лову) та проведено роз’яснювальні бесіди щодо відповідальності за порушення рибальства у нерестовий період.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області нагадує, що з 1 квітня 2023 р. діє нерестова заборона на вилов риби. Відповідно до оновлених Правил рибальства під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство на водоймах загального користування гачковими знаряддями вилову з кількістю гачків не більше двох на рибалку або спінінгом з однією штучною приманкою з берега в адміністративних межах населених пунктів. 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

21 хв. тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 годину тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

3 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

6 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

6 години тому