Кабмін погодив призначення Сергія Тюріна очільником Хмельницької ОВА

Кабінет міністрів України на засіданні 16 лютого підтримав проєкт указу президента про призначення Сергія Тюріна головою Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі постійний представник Кабінету міністрів України у ВРУ Тарас Мельничук.

“Погоджено призначення Тюріна Сергія Григоровича головою Хмельницької обласної державної адміністрації”, — написав він.

Сергій Тюрін був першим заступником ексголови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія з грудня 2020 року. Після звільнення Гамалія у березні 2023 року виконував обов’язки очільника Хмельницької ОВА. У політикумі області понад десять місяців очікували, що незабаром Сергія Тюріна таки призначать “повноцінним” очільником ОВА.

Що відомо про Сергія Тюріна

За інформацією аналітичної системи YouControl, Сергій Тюрін є одним із засновників київської ТОВ «Юридична фірма С.Т. ПАРТНЕРС», яка була заснована у 2018 році. Її основний вид діяльності – консультування з питань комерційної діяльності й керування. Також Сергій Тюрін з 2018 року є засновником і керівником київського адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс», основний вид діяльності – діяльність у сфері права.

За інформацією з офіційного сайту громадської організації «Земляцтво «Хмельниччина», яка була створена 22 роки тому у Києві та складається з відомих вихідців з Хмельниччини, Сергій Григорович Тюрін є головою осередку Хмельницького району.

За інформацією. яку кореспонденти Суспільного знайшли у джерелах, розміщених у вільному доступі, Сергій Тюрін є успішним київським адвокатом, який спеціалізується у сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань.

Також Сергій Тюрін є керуючим партнером компанії «INSTATE GROUP» – засновниці сучасної освітньої платформи для отримання юридичних знань.

Освіта:

  • У 2012 році взяв участь в Програмі з обміну досвідом «Відкритий Світ» Центру «Відкритий Світ» при Бібліотеці Конгресу США
  • Українська школа політичних студій, в рамках якої брав участь в програмі Літнього Університету Демократії (Страсбург), 2011

Визнання:

  • У 2015 році став одним з п’яти фіналістів «Юридичної премії 2015 року» в номінації «Кращий судовий юрист»
  • В рамках дослідження «Юридичної газети» в 2015 році Сергій Тюрін згідно з рейтингом був названий одним з кращих юристів у сфері корпоративного права. Неодноразово був відзначений виданням “Ukrainian Law Firms”, як один з провідних юристів з корпоративного права
  • У 2014 році Сергій Тюрін увійшов до числа ста кращих юристів країни згідно з рейтингом «Юридичної газети» «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2014» .
  • В ювілейному десятому виданні огляду «Українські юридичні фірми 2012» був названий одним з 20 визнаних і успішних юристів України у віці до 36 років

Членство в асоціаціях:

  • У 2009 і в 2011 рр двічі був обраний до складу Правління Асоціації правників України (АПУ).
  • З 2005 по 2009 роки очолював Комітет з корпоративного права АПУ.
  • Очолював Відділення АПУ в місті Києві в 2007 і 2008 роках.
  • У квітні 2020 року Сергія Тюріна було призначено головою комітету з господарського права та процесу Національної асоціації адвокатів України.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

2 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

5 години тому

Власник товариства, який обвинувачується у злочинах проти нацбезпеки, поверне землю вартістю понад 1 млрд грн

Волочиська окружна прокуратура у судовому порядку повернула у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 300 га.

22 години тому

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

23 години тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

1 день тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

1 день тому