Кам’янчанин на своїй фермі морить голодом собак та коней

На сторінці  ГО “Організація захисту тварин “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ” з’явилось повідомлення, що в Кам’янці-Подільському на фермі Миколи Рачковського відбувається жахлива ситуація. Господар, як зазначають у повідомленні, морить голодом собак, корів та коней. Тварини, за словами зоозахисників, дуже хворі і массово вмирають.

скріншот допису у ГО “Організація захисту таврин “Врятуй життя”

Наразі на фермі знаходяться волонтери та слідчо-оперативна група. У присутності громадськості та ветлікаря в однієї із загиблих тварин відібрали зразки, аби виключити у неї збудник Сибірки. Якщо аналізи не встановлять наявність бактерії, то тіло загиблої тварини передадуть на розтин для встановлення причин загибелі.

Волонтери звертаються за допомогою до усіх небайдужих, якщо маєте бажання допомогти, то звертайтесь за номером (098) 294-68-91.

Фото: Анастасия Березюк

Відео: Ларіса Діновська

Про те, що на даній фермі відбуваються знущання над тваринам відомо з 2013 року. Сюжет по даній темі був показаний у програмі “Вікна-новини“.

Цього року ферма жителя с.Кам’янка Миколи Рачковського знову потрапила в національні новини. Місцеві активісти повстали проти чоловіка, який морив тварин голодом.

Зазначимо, у двох відеоматеріалах йдеться про те, що проти фермера були відкриті кримінальні провадження. Однак на порталі Судова влада відсутні відомості про розгляд цих справ.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

2 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

2 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

3 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

3 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

6 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

6 години тому