Кам’янчанин на своїй фермі морить голодом собак та коней

Кам'янчанин на своїй фермі морить голодом собак та коней
Фото: Анастасия Березюк

На сторінці  ГО “Організація захисту тварин “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ” з’явилось повідомлення, що в Кам’янці-Подільському на фермі Миколи Рачковського відбувається жахлива ситуація. Господар, як зазначають у повідомленні, морить голодом собак, корів та коней. Тварини, за словами зоозахисників, дуже хворі і массово вмирають.

скріншот допису у ГО “Організація захисту таврин “Врятуй життя”

Наразі на фермі знаходяться волонтери та слідчо-оперативна група. У присутності громадськості та ветлікаря в однієї із загиблих тварин відібрали зразки, аби виключити у неї збудник Сибірки. Якщо аналізи не встановлять наявність бактерії, то тіло загиблої тварини передадуть на розтин для встановлення причин загибелі.

Волонтери звертаються за допомогою до усіх небайдужих, якщо маєте бажання допомогти, то звертайтесь за номером (098) 294-68-91.

Фото: Анастасия Березюк

Geplaatst door Ларіса Діновська op Zaterdag 2 februari 2019

Відео: Ларіса Діновська

Про те, що на даній фермі відбуваються знущання над тваринам відомо з 2013 року. Сюжет по даній темі був показаний у програмі “Вікна-новини“.

Цього року ферма жителя с.Кам’янка Миколи Рачковського знову потрапила в національні новини. Місцеві активісти повстали проти чоловіка, який морив тварин голодом.

Зазначимо, у двох відеоматеріалах йдеться про те, що проти фермера були відкриті кримінальні провадження. Однак на порталі Судова влада відсутні відомості про розгляд цих справ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне