Керівника Управління Держрибагентства у Хмельницькій області відсторонено від роботи, – Ярослав Бєлов

Державне агентство рибного господарства України завжди реагує на обґрунтовані факти про дії або бездіяльність представників відомства. Адже це може призвести до зниження довіри до державного органу та нанесення шкоди галузі рибного господарства України.

У зв’язку з проведенням дисциплінарного провадження Головою Держрибагентства прийнято рішення відсторонити від виконання посадових обов’язків начальника Управління Держрибагентства в Хмельницькій області Андрія Полудняка.

Рішення про відсторонення Андрія Полудняка прийнято керівництвом Агентства на підставі інформації про бездіяльність очільника Хмельницького рибпатруля відносно протиправного знищення риби на підконтрольній території.

«На підставі численних звернень та скарг від громадськості щодо неналежної охорони водних біоресурсів з боку Хмельницького рибоохоронного патруля мною особисто проведено рибоохоронний рейд на території Дністровського водосховища (Хмельницька область). Мав змогу поспілкуватись з рибалками, які негативно оцінили роботу Хмельницького рибпатруля. Також під час рейду виявлено низку порушень. Неодноразово попереджав Андрія Полудняка про скарги з проханням виправити ситуацію. У зв’язку з відсутністю адекватної реакції прийняв рішення про його відсторонення від виконання службових обов’язків», – прокоментував Голова Держрибагентства Ярослав Бєлов.

Інформує прес-служба Рибоохоронного патруля у Хмельницькому.

Leave a Comment

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

2 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

2 години тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

6 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

6 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

8 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

9 години тому