Хмельничанка напідпитку самовільно, без потреби, зупинила приміський потяг

Жителька Хмельницької області 1978 року народження, перебуваючи у вагоні приміського потягу із явними ознаками алкогольного сп’яніння, здійснила самовільне, без потреби, зупинення приміського поїзда, шляхом приведення у дію «стоп-крану». Цим самим жінка порушила Правила безпеки громадян на залізничному транспорті. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Співробітники управління патрульної поліції, що несуть службу на залізничному вокзалі, отримавши повідомлення про правопорушення, оформили на громадянку адміністративні матеріали за частиною 1 статті 109 (порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті) КУпАП та за частиною 1 статті 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте обережні та завжди дотримуйтесь Правил поводження на транспорті, адже від цього залежить Ваша безпека.

Нагадаємо, що поліцейські затримали двох чоловіків, які побили і обікрали випадкового знайомого. Обоє затриманих, один із яких — іноземець, раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Тепер їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. До Теофіпольського відділення поліції звернувся 32-річний житель селища і повідомив, що його побили і обікрали. Як розповів заявник, в одному із барів Теофіполя він познайомився з компанією молодиків. Разом розпивали спиртне. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка. Підозрювані вивели нового знайомого на вулицю і почали бити, але тому вдалося вирватися. Потерпілий попрямував додому, але поблизу місцевого водосховища його наздогнали ті ж чоловіки, побили та відібрали мобільний телефон і 100 доларів США, після чого зіштовхнули з дороги, щоб той не потрапив на очі перехожим.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

14 хв. тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

37 хв. тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

2 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

2 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

5 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

5 години тому