Хмельничанка напідпитку самовільно, без потреби, зупинила приміський потяг

11
Фото: @khmelpolice

Жителька Хмельницької області 1978 року народження, перебуваючи у вагоні приміського потягу із явними ознаками алкогольного сп’яніння, здійснила самовільне, без потреби, зупинення приміського поїзда, шляхом приведення у дію «стоп-крану». Цим самим жінка порушила Правила безпеки громадян на залізничному транспорті. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Співробітники управління патрульної поліції, що несуть службу на залізничному вокзалі, отримавши повідомлення про правопорушення, оформили на громадянку адміністративні матеріали за частиною 1 статті 109 (порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті) КУпАП та за частиною 1 статті 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте обережні та завжди дотримуйтесь Правил поводження на транспорті, адже від цього залежить Ваша безпека.

Нагадаємо, що поліцейські затримали двох чоловіків, які побили і обікрали випадкового знайомого. Обоє затриманих, один із яких — іноземець, раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Тепер їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. До Теофіпольського відділення поліції звернувся 32-річний житель селища і повідомив, що його побили і обікрали. Як розповів заявник, в одному із барів Теофіполя він познайомився з компанією молодиків. Разом розпивали спиртне. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка. Підозрювані вивели нового знайомого на вулицю і почали бити, але тому вдалося вирватися. Потерпілий попрямував додому, але поблизу місцевого водосховища його наздогнали ті ж чоловіки, побили та відібрали мобільний телефон і 100 доларів США, після чого зіштовхнули з дороги, щоб той не потрапив на очі перехожим.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне