Хмельниччина у вогні. Протягом доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж

Протягом 21 серпня на території Хмельниччини зареєстровано 10 пожеж. Сім із них – пожежі сухої рослинності, що виникли через підпали.
 
Зокрема суха рослинність горіла на вул. Кухарука в смт Теофіполь, в селах Сивір та Брикуля Шепетівського району, на вул. Перемоги в смт Стара Синява, поблизу сіл Рудня та Зіньків Хмельницького району, на проспекті Миру в м. Хмельницький. Всі ці пожежі ліквідували професійні рятувальники разом із вогнеборцями місцевих пожежних команд сіл Плужне, Чотирбоки та Зіньків.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
 
Крім займань в екосистемах, рятувальники гасили пожежі, що виникли в житлових будинках та господарчих спорудах. Так, у селах Ятухи та Личівка Хмельницького району деражнянські та чорноострівські рятувальники ліквідували пожежі в господарчих спорудах. За попередньою інформацією, вони виникли через пустощі дітей з вогнем та підпал. Також цього дня грицівські вогнеборці виїхали в с. Сульжин Шепетівського району. Там спалахнув житловий будинок. Через ймовірне необережне поводження з вогнем пошкоджено покриття та перекриття на площі 10 кв. м, 0,5 т сіна.
 
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

Нещасних випадків на пожежах не було.
 
Будьте відповідальними! Не провокуйте своїми діями пожежі в екосистемах! Не знищуйте унікальну українську природу! І пам’ятайте, якщо підпалюєте стерню, готуйтеся заплатити штраф!
Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

6 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

6 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

7 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

8 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

10 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

11 години тому