Хмельниччина у вогні. Протягом доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
Протягом 21 серпня на території Хмельниччини зареєстровано 10 пожеж. Сім із них – пожежі сухої рослинності, що виникли через підпали.
 
Зокрема суха рослинність горіла на вул. Кухарука в смт Теофіполь, в селах Сивір та Брикуля Шепетівського району, на вул. Перемоги в смт Стара Синява, поблизу сіл Рудня та Зіньків Хмельницького району, на проспекті Миру в м. Хмельницький. Всі ці пожежі ліквідували професійні рятувальники разом із вогнеборцями місцевих пожежних команд сіл Плужне, Чотирбоки та Зіньків.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
 
Крім займань в екосистемах, рятувальники гасили пожежі, що виникли в житлових будинках та господарчих спорудах. Так, у селах Ятухи та Личівка Хмельницького району деражнянські та чорноострівські рятувальники ліквідували пожежі в господарчих спорудах. За попередньою інформацією, вони виникли через пустощі дітей з вогнем та підпал. Також цього дня грицівські вогнеборці виїхали в с. Сульжин Шепетівського району. Там спалахнув житловий будинок. Через ймовірне необережне поводження з вогнем пошкоджено покриття та перекриття на площі 10 кв. м, 0,5 т сіна.
 
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

Нещасних випадків на пожежах не було.
 
Будьте відповідальними! Не провокуйте своїми діями пожежі в екосистемах! Не знищуйте унікальну українську природу! І пам’ятайте, якщо підпалюєте стерню, готуйтеся заплатити штраф!
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне