Хмельницькі «безпілотники» провели одноденні збори резервістів

У полку дистанційно-керованих літальних апаратів Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується у Хмельницькому, відбулися перевірочні одноденні збори з резервістами.

Через пункт прийому особового складу військової частини пройшли майже півтори сотні мешканців Хмельницької області.

www.adm-km.gov.ua

Заступник начальника мобілізаційного відділу управління персоналу штабу командування Повітряних Сил Збройних Сил України підполковник Максим Попенко зокрема наголосив, що головна мета зборів – перевірка ступеню здатності військової частини провести прийом мобілізаційних ресурсів і в чергове потренуватися в питаннях взаємодії з військкоматами у постачанні військовослужбовців запасу.

«Крім того, основні зусилля командування військової частини були зосередженні на питаннях вивчення приписного особового складу, рекрутингу, тобто проведення шляхом обговорень, бесід самої теми: «Що таке служба в резерві, хто такі резервісти», та укладання контрактів з тими, хто виявить бажання стати резервістами», – підкреслив командир полку полковник Сергій Бурденюк.

Прапорщик запасу Анатолій Зозуляк, який до 2018 року проходив військову службу саме у цій військовій частині каже, що готовий укласти контракт як резервіст.

www.adm-km.gov.ua

«Я технік групи зберігання, транспортування літаків-розвідників технічно-експлуатаційного підрозділу. Свою спеціальність знаю добре і в разі оголошення мобілізації зможу бути корисним та ефективним у складі саме цієї військової частини», – наголосив майбутній резервіст.

Андрій Агєєв,
відділення спеціальних кореспондентів
Інформагентства Міноборони АрміяInform (м. Хмельницький)

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

3 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

3 дні тому