Хмельницькі «безпілотники» провели одноденні збори резервістів

Фото: www.adm-km.gov.ua

У полку дистанційно-керованих літальних апаратів Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується у Хмельницькому, відбулися перевірочні одноденні збори з резервістами.

Через пункт прийому особового складу військової частини пройшли майже півтори сотні мешканців Хмельницької області.

www.adm-km.gov.ua

Заступник начальника мобілізаційного відділу управління персоналу штабу командування Повітряних Сил Збройних Сил України підполковник Максим Попенко зокрема наголосив, що головна мета зборів – перевірка ступеню здатності військової частини провести прийом мобілізаційних ресурсів і в чергове потренуватися в питаннях взаємодії з військкоматами у постачанні військовослужбовців запасу.

«Крім того, основні зусилля командування військової частини були зосередженні на питаннях вивчення приписного особового складу, рекрутингу, тобто проведення шляхом обговорень, бесід самої теми: «Що таке служба в резерві, хто такі резервісти», та укладання контрактів з тими, хто виявить бажання стати резервістами», – підкреслив командир полку полковник Сергій Бурденюк.

Прапорщик запасу Анатолій Зозуляк, який до 2018 року проходив військову службу саме у цій військовій частині каже, що готовий укласти контракт як резервіст.

www.adm-km.gov.ua

«Я технік групи зберігання, транспортування літаків-розвідників технічно-експлуатаційного підрозділу. Свою спеціальність знаю добре і в разі оголошення мобілізації зможу бути корисним та ефективним у складі саме цієї військової частини», – наголосив майбутній резервіст.

Андрій Агєєв,
відділення спеціальних кореспондентів
Інформагентства Міноборони АрміяInform (м. Хмельницький)

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне