Хмельницькі полісмени вирушили у зону проведення Операції об’єднаних сил (ВІДЕО)

У той час, як більша частина країни продовжує святкувати одне з головних християнських свят — Різдво, хмельницькі спецпризначенці вирушили в зону ООС.  Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, це чергове двохмісячне відрядження.

hm.npu.gov

Більшу частину загону склали досвідчені бійці спецроти «Богдан», серед яких і одна дівчина — старший інспектор роти Вікторія Іванюк. Вона їде на схід вдруге.

hm.npu.gov

Крім того, цього разу до складу зведеного загону поліцейських Хмельниччини увійшли і патрульні.

hm.npu.gov

— Кожен з них розуміє, що є захисником нашої держави, тому проблем з бажаючими їхати у нас не було.— Зазначив Олег Роо, начальник Управління патрульної поліції в Хмельницькій області. — Хочу побажати хлопцям берегти себе і один одного та пам’ятати, що на них вдома чекають рідні, друзі та колеги.

hm.npu.gov

У зоні проведення ООС хмельницькі правоохоронці нестимуть службу на блокпостах. А також допомагатимуть місцевим поліцейським в охороні публічного порядку та виконанні інших завдань.

Нагадаємо, що святкування Різдва на Хмельниччині пройшло без надзвичайних подій. Охорону публічного порядку в місцях проведення святкових богослужінь забезпечували 519 правоохоронців, з яких 493 поліцейських та 26 бійців Нацгвардії. Святкування Різдва на Хмельниччині пройшло спокійно та без надзвичайних подій. Святкові богослужіння проходили у 937 храмах області. У них взяло участь більше 120 тисяч вірян. Охорону публічного порядку поблизу храмів забезпечували 519 правоохоронців, з яких 493 поліцейських та 26 бійців Нацгвардії.

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

2 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

2 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

2 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

3 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

3 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

3 дні тому