Хмельницькі полісмени вирушили у зону проведення Операції об’єднаних сил (ВІДЕО)

гол
Фото: hm.npu.gov

У той час, як більша частина країни продовжує святкувати одне з головних християнських свят — Різдво, хмельницькі спецпризначенці вирушили в зону ООС.  Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, це чергове двохмісячне відрядження.

1

hm.npu.gov

Більшу частину загону склали досвідчені бійці спецроти «Богдан», серед яких і одна дівчина — старший інспектор роти Вікторія Іванюк. Вона їде на схід вдруге.

44

hm.npu.gov

Крім того, цього разу до складу зведеного загону поліцейських Хмельниччини увійшли і патрульні.

2

hm.npu.gov

— Кожен з них розуміє, що є захисником нашої держави, тому проблем з бажаючими їхати у нас не було.— Зазначив Олег Роо, начальник Управління патрульної поліції в Хмельницькій області. — Хочу побажати хлопцям берегти себе і один одного та пам’ятати, що на них вдома чекають рідні, друзі та колеги.

66

hm.npu.gov

У зоні проведення ООС хмельницькі правоохоронці нестимуть службу на блокпостах. А також допомагатимуть місцевим поліцейським в охороні публічного порядку та виконанні інших завдань.

Нагадаємо, що святкування Різдва на Хмельниччині пройшло без надзвичайних подій. Охорону публічного порядку в місцях проведення святкових богослужінь забезпечували 519 правоохоронців, з яких 493 поліцейських та 26 бійців Нацгвардії. Святкування Різдва на Хмельниччині пройшло спокійно та без надзвичайних подій. Святкові богослужіння проходили у 937 храмах області. У них взяло участь більше 120 тисяч вірян. Охорону публічного порядку поблизу храмів забезпечували 519 правоохоронців, з яких 493 поліцейських та 26 бійців Нацгвардії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне