Хмельницький готується до відзначення 588-го року народження

Цьогорічний День міста заплановано зробити насиченим та незабутнім. Для цього розроблено безліч цікавих заходів, які відбуватимуться 28 і 29 вересня. У 2019 році святкування 588-ої річниці від часу першої писемної згадки про місто Хмельницький відбудеться під гаслом: «Ласкаво просимо у Хмельвіль!».

Повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

Хід підготовки до свята обговорили на засіданні організаційного комітету. Його провела керуюча справами виконавчого комітету, голова оргкомітету Юлія Сабій. Члени оргкомітету ще раз ретельно проаналізували хід підготовки до Дня міста. Обговорили та узгодили комплекс організаційних питань.

Для мешканців та гостей міста готують перформанси у тролейбусах, фотосесії з Хмельменом та його друзями-супергероями, парад та шоу супергероїв. У сценарії: офіційне привітання міського голови, святковий концерт, ярмарки, різноманітні фото- та фуд-зони і не тільки.

Місто очікує на приїзд іноземних делегацій з Грузії, Польщі та Литви. Також відбудеться церемонія вручення нагороди Євросоюзу – Призу Європи.

З програмою основних заходів можна ознайомитись тут.

Leave a Comment

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

1 день тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

1 день тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

1 день тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

1 день тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

1 день тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

1 день тому